O nama

Veb stranica “Centar kreativnih vjestina“ ima cilj da uvijek tačno, objektivno i pravovremeno uputi svoje čitaoce na informacije koje mogu biti od vaznosti za njih, kao i na druge aktuelnosti koje mogu biti od znacaja za njihovo gradjansko djelovanje i aktivizam.

Potrudili smo se da Vam približimo i ucinimo dostupnim neophodne informacije od znacaja za rad i ostvarivanje vasih gradjanskih prava. Prilikom kreiranja ove stranice, cilj nam je bio da pomenute informacije skupimo, objedinimo i potkrijepimo zakonskom regulativom na jednom mjestu, kako bi ih gradjani sto lakse koristili.

Nije nam želja niti namjera nikoga oštetiti niti raditi nešto što ne odgovara interesu gradjana, za koje smatramo da zaslužuju biti bolje informisani u odnosu na dosadasnji period.

Svojim radom a povremeno i autorskim tekstovima, ukazivacemo na aktuelne probleme u različitim oblastima drustveno-politickog života u skladu sa prioritetnim oblastima svoga djelovanja. Zato, ocekujemo vaše aktivno ucešce kroz komentare, sugestije ali i kritike i u tom smislu, svaka vasa aktivnost dobro bi dosla.  

                         S postovanjem,

IZVRSNI DIREKTOR          
Slobodan Tomasevic