Besplatna pravna pomoc za predstvanike nacionalnih manjina

U prostorijama nase organizacije, danas je potpisan ugovor sa advokaticom Mirjanom Pajković, koja će u naredna dva mjeseca pruzati besplatnu pravnu pomoc za predstvanike nacionalnih manjina na sjeveru Crne Gore, koji smatraju da im je ugroženo bilo koje pravo zagarantovano Ustavom.

 

Advokatica Pajković će svim zainteresovanim predstvnicima nacionalnih manjina sa sjevera Crne Gore, davati informacije i besplatno ih savjetovati u cilju obezbedjivanja efikasnije zastite od diskriminacije po bilo kom osnovu ili pravu koje je zagarantovano Ustavom.

Ukoliko živite na sjeveru Crne Gore a imate bilo kakvih problema ili su vam ugrozena prava kao predstavniku nacionalne manjine, možete pisati na nasu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i ostavite vase kontakt podatke. Advokatica Pajković ce Vas kontaktirati u najkracem mogucem roku i pruzice vam besplatnu pravnu pomoc.

Ova aktivnost se relizuje u okviru projekta “Svi zajedno i ravnopravno”, koji je podržan od strane Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Ostavi komentar