Pod nazivom “RUKA POMOĆI” juce smo na prostoru opstine Plav u mjestu Murina, uručili pakete pomoći za 16 starih lica sa osnovnim životnim namirnicama i hemijom.

U okviru projekta “Podrška ženama kao zaleđina razvoju društva” koji je podrzan od strane Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, uspjesno je završen kurs samoodbrane za žene koji je trajao dva mjeseca.

Pod nazivom „Stari u svijetu interneta“, danas je u Plavu održana edukacija starijih lica za upotrebu pametnih telefona i korišćenje interneta i aplikacija koje im mogu biti od koristi da lakše zakazuju preglede, plaćaju račune online, kupuju robu i narucuju hranu preko interneta.

Pod sloganom „Izaberi da znas“ realizovali smo terensku kampanju u više gradova na sjeveru Crne Gore, gdje smo gradjanima dijelili informativno-edukativni materijal u vezi POPs hemikalija i njihovog uticaja na zdravlje ljudi.

Pod nazivom „Preduzetnički proces“, u prostorijama naše organizacije održali smo trening za buduce žene preduzetnice sa ciljem ulaganja dodatnih napora u procesu informisanja žena na prilike i prednosti koje bavljenje preduzetništvom nosi sa sobom.